Om os

HK Design & Produktion

For HK Design & Produktion vores rolle er at indgå i projekter som en medskabende partner, der leverer kreative løsninger af en høj teknisk viden og kvalitet.

HK Design & Produktion kan varetage hele forløbet fra tegning til model inden for det givne budget. Vi har til hver en tid fokus på at tilbyde den bedste service og kvalitet inden for vores produktområder.

Håndværket, den faglige stolthed og evnen til at kommunikere er grundlaget for HK Design & Produktion.

Siden 2005 har HK Design & Produktion opbygget en bred kundekreds. Vores produkter omfatter håndværksmæssige løsninger i forbindelse med inventar, teater, udstillinger, tv-studier, filmkulisser, events og messestande.​

Strategien bag

HK Design & Produktion er en virksomhed, der leverer en høj håndværksmæssig standard samt en høj grad af fleksibilitet og kreativitet.

Målet er at udvikle de helt rigtige løsninger for kunderne i forbindelse med inventaropgaver, opbygningen af scenografier og specialopgaver.

​I de tilfælde, hvor HK Design & Produktion ikke selv besidder de fornødne ressourcer, samarbejder vi med en række dygtige håndværkere, hvis ydelser ligger på samme høje niveau som hos os selv.

Vi beskæftiger os primært med:
•Inventar
•Tekniske løsninger
•Teaterdekoration
•Rekvisitter & kulisser
•Specialopgaver
•Tømrer- & smedearbejde​

Præcis levering

Når HK Design & Produktion afgiver tilbud på en opgave, er tilbuddet altid udformet således, at opgaven kan løses efter de aftalte retningslinjer til den aftalte tid.

I tilfælde af, at ændringer eller uforudsete hændelser dukker op og forhindrer opgaven i at blive løst til tiden eller inden for de aftalte retningslinjer, kontaktes kunden med det samme og tilbydes rimelige og for begge parter acceptable, alternative løsninger.

Vi kan også tilbyde, sparring, arbejdstegninger, og visualiseringer til dit eget projekt.

Vi udfører også alt i CNC fræsning med et højt præcisions niveau.
Besøg os på CNC Fabrikken.